Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада попрощається із загиблим земляком

Дата: 22.03.2023 15:41
Кількість переглядів: 236

Фото без описуНеймовірно високу ціну платить український народ за свою свободу. Війна не розрізняє за віком, статтю чи досвідченістю. Вона забирає кращих.

18 березня 2023 року в результаті артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області загинув житель села Лозувата Коханський Володимир Олегович. Життєва доля молодого чоловіка, який пішов захищати свою країну, обірвалася на 26-му році життя.

Володимир Олегович народився в с. Данилова Балка 04 серпня 1997 року. Дитинство його пройшло в Лозуватій, де закінчив 9 класів загальноосвітньої школи. Потім навчався в Благовіщенському професійно-технічному училищі, працював у місцевому сільськогосподарському товаристві «Зоря».

У цей важкий час приносимо щирі співчуття матері Аді Володимирівні, батьку Олегу Олександровичу, дружині Аліні Анатоліївні, синочку Владиславу, брату Олександру та сестрі Наталії, рідним і близьким. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна і світла пам’ять Герою!

Прощання з Володимиром Коханським відбудеться за адресою: с. Лозувата, вул. Маніти, 5, 23 березня 2023 р. об 11.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь